SVT: SportAnnika Sörenstam bryter tystnaden – efter kritiken13 minuter sedan
Annika Sörenstam kritiserades hårt efter att ha tagit emot frihetsmedaljen från Donald Trump. Nu uttalar sig golflegendaren om situationen för första gången. – Jag delar sorgen och rädslan som alla känner efter det som hände vid Kapitolium. Det var en mörk dag i USA:s historia, säger hon till NBC.
SVT: Sport
Bryter tystnaden efter kritikstormenExpressen: SportBryter tystnaden efter kritikstormen18 minuter sedan
Annika Sörenstam har brutit tystnaden efter mötet med Donald Trump.Den svenska golflegendaren ångrar inte att hon tog emot presidentens frihetsmedalj.– Jag är inte den som ångrar mig, säger Sörenstam till GolfChannel.
Expressen: Sport
Aftonbladet: SportSörenstam talar ut efter kritikstormen38 minuter sedan
▸ ”Det var en mörk dag” ✓ Fick pris av Trump
Aftonbladet: Sport
SVT: SportHege Riise tar över Englands damlandslag temporärt47 minuter sedan
Phil Neville lämnade England för Miami i MLS. Norskan Hege Riise tar över det engelska landslaget – temporärt. – Jag är glad över möjligheten, säger hon till NRK.
SVT: Sport
Aftonbladet: SportBronsmans svar: ”Har missat det”48 minuter sedan
▸ ”Det föll mellan stolarna”
Aftonbladet: Sport
Aftonbladet: SportEn väckarklocka för hela sporten49 minuter sedan
▸ Frändén: ”Inte svika tjejerna”? ✓ Måste bort från sporten pronto
Aftonbladet: Sport
Fridolina Rolfö lämnar Wolfsburg i sommarDN: SportFridolina Rolfö lämnar Wolfsburg i sommar56 minuter sedan
Landslagsanfallaren Fridolina Rolfö kommer att lämna det tyska Bundesligalaget Wolfsburg när 27-åringens kontrakt löper ut i sommar.
DN: Sport
”Är en av Sveriges allra bästa spelare”Expressen: Sport”Är en av Sveriges allra bästa spelare”En timme sedan
Först presenterade Fnatic 21-årige Jack ”Jackinho” Ström Mattsson.Sedan värvade Ninjas in Pyjamas ett helt akademilag bestående av bland andra Erik ”Ztr” Gustafsson, 17 – som hyllas stort av danske stjärnan Device.Nu jublar Prima Esport efter beskeden kring lagets tidigare talanger.– Han är en av Sveriges bästa spelare, säger grundaren Martin Mårtensson.
Expressen: Sport
Aftonbladet: SportJUST NU: Rolfö lämnarEn timme sedan
▸ Svenska stjärnans framtid oklar
Aftonbladet: Sport
Aftonbladet: SportJUST NU: Rolfö lämnarEn timme sedan
▸ Svenska stjärnans framtid oklar
Aftonbladet: Sport
Klart: Rolfö lämnar tyska storklubbenExpressen: SportKlart: Rolfö lämnar tyska storklubbenEn timme sedan
Fridolina Rolfö lämnar Wolfsburg i sommar.Den svenska landslagsstjärnan har tackat nej till att förlänga sitt avtal med storklubben.– Det kommer inte som en överraskning, säger klubbens sportchef Ralf Kellermann till Kicker.
Expressen: Sport
Klart: Rolfö lämnar tyska storklubbenExpressen: SportKlart: Rolfö lämnar tyska storklubbenEn timme sedan
Fridolina Rolfö lämnar Wolfsburg i sommar.Den svenska landslagsyttern har tackat nej till att förlänga sitt avtal med storklubben.– Det kommer inte som en överraskning, säger klubbens sportchef Ralf Kellermann till Kicker.
Expressen: Sport
SVT: SportNannskog: Därför vinner Milan Serie A med ZlatanEn timme sedan
Zlatan Ibrahimovic och Milan gör succé i Serie A. Men kan de gå hela vägen och vinna scudetton? SVT Sports expert Daniel Nannskog berättar om chanserna och varför de rödsvarta kan vinna.
SVT: Sport
Frågetecken finns för stjärnan i voltstartenExpressen: SportFrågetecken finns för stjärnan i voltstartenEn timme sedan
Ulf Ohlsson ångar på.Han har det väl förspänt på V75-kupongen på Bollnäs denna lördag.Här kommer nyckelkuskens genomgång inför lördagens omgång.
Expressen: Sport
SVT: SportFridolina Rolfö lämnar Wolfsburg i sommarEn timme sedan
Fridolina Rolfö lämnar Wolfsburg. Sportchefen Ralf Kellmermann erkänner att klubben gärna hade haft kvar henne i laget. – Hon nekade vårt erbjudande, säger Kellermann till kicker.de.
SVT: Sport
SVT: SportFridolina Rolfö lämnar Wolfsburg i sommarEn timme sedan
Fridolina Rolfö har bara några månader kvar i Wolfsburg. Anfallaren har sagt nej till att förlänga avtalet med klubben. – Vi försökte behålla båda spelarna, säger sportchefen Ralf Kellermann till kicker.de.
SVT: Sport
SVT: SportMessi stängs av efter uppmärksammat rött kortEn timme sedan
Lionel Messi fick sitt första röda kort någonsin i Barcelona – efter 753 matcher.
SVT: Sport
Ridklubben som folk står  i kö till under pandeminExpressen: SportRidklubben som folk står i kö till under pandeminEn timme sedan
Ridsporten är en av få sporter som kunnat pågå som vanligt under pandemin. I Uppsala har man märkt av ett ökat intresse hos länets ridskolor. – Vi kan inte riktigt ta emot alla som vill rida på grund av utrymmena och antalet hästar, säger Alexandra Eriksson, verksamhetschef Lurbo Ridklubb. 
Expressen: Sport
SVT: SportSvenske racingtalangen närmar sig IndycarEn timme sedan
Linus Lundqvist närmar sig formelbilstoppen i USA. Nu är det klart att den svenske racingtalangen kör årets Indy Lights-mästerskap,  steget under huvudklassen Indycar. 21-åringen har skrivit kontrakt med Global Racing Group with HMD Motorsports. – Det känns fantastiskt att äntligen kunna presentera den här satsningen och att försöka vinna mästerskapet, säger Lundqvist i ett pressmeddelande.
SVT: Sport
Fem getingar – men är inte bästa spikenExpressen: SportFem getingar – men är inte bästa spikenEn timme sedan
Johan Untersteiner är en av Sveriges vassaste travkuskar och tränare.Med Expressen Premium får du nu ta del av hans unika genomgång av onsdagens V86-omgång. 
Expressen: Sport
Av: Erik Lundmark